Laurierhagen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Laurierhaag

Laurierhagen (Prunus laurocerasus) zijn schitterende planten om als afscheiding in je tuin te zetten. De bladeren hebben een mooie glans en in de lente groeien er heerlijk geurende witte bloemen aan de haag. Hierdoor wordt de sierwaarde nog weer verhoogd. Verder zijn de planten heel makkelijk: ze kunnen in vrijwel alle grondsoorten goed groeien; hebben geen sterke voorkeur voor zon of schaduw; kunnen de winter goed verdragen en zijn ook tolerant voor snoei. De haag kan hoog groeien, waardoor hij veel privacy, beschutting en schaduw biedt. Door zijn relatief snelle groei, duurt het niet lang voor je een volle laurierhaag in je tuin hebt staan. Fleur.nl verkoopt verschillende soorten van de laurier, zoals de 'Rotundifolia', 'Angustifolia' of 'Novita'. De soorten verschillen onder andere in groeisnelheid en bloeitijd.

 

Haagplanten gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw haag uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 45 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen en hagen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Bij het bestellen van hagen heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je haag zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de haag voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met aanplantgrond (en indien nodig boompalen), vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Hagen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

Search engine powered by ElasticSuite