Revolutionair

 

Nu alleen bij fleur.nl te koop combinatiepakket met de juiste plant voor het beste resultaat. Bestel de chlorophytum bij plant-e concept. Met de Chlorophytum krijg je het beste resultaat.

 

Ben jij ook een techneut in de dop? Of wil je je wortelen in de wetenschap?

Bloei op met de nieuwe Plant-e Sprout ’n Spark!

 

Met dit pakket haal je alles in huis om plantenstroom op te wekken op je vensterbank (plant niet inbegrepen). Nadat je de plantenbatterijen hebt geassembleerd en de natuur je een handje helpt, zie je of de vonk overslaat met het branden van de LED-bloem!

Plant-e ontwikkelt producten waarbij met levende planten elektriciteit wordt gegenereerd.

Door middel van fotosynthese produceert een plant organisch materiaal. Een deel van dit organisch materiaal gebruikt de plant voor de eigen groei maar een groot deel kan niet worden gebruikt door de plant en wordt uitgescheiden in de grond via de wortels.

 

In de grond rondom deze wortels leven bacteriën die het organisch materiaal afbreken. In dit afbraakproces komen elektronen vrij als afvalproduct. De technologie van Plant-e zorgt ervoor dat we deze elektronen kunnen gebruiken als elektriciteit.

Onderzoek wijst uit dat plantengroei niet aangetast wordt door het oogsten van de elektriciteit. Dit betekent dat de plant door kan groeien terwijl elektriciteit wordt opgewekt. 

 

Doe het zelf!

 

Doe het zelf!

Met scholen en particulieren in het achterhoofd zijn door plant-e DIY (Do It Yourself )-boxen ontwikkeld.

Met deze boxen kunnen mensen zelf aan de slag gaan met de technologie en plantbatterijen in elkaar zetten. De boxen bevatten de materialen die nodig zijn om 3 plantbatterijen in elkaar te zetten (afhankelijk van het pakket), inclusief elektra om een LEDlampje te latenbranden op een aantal van deze planten.

 

De Plant-e DIY-boxen zijn uitermate geschikt om op te nemen als lesmateriaal op (middelbare) scholen. Er zijn veel biologische en chemische processen betrokken bij de Plant-e technologie die door het zelf in elkaar zetten van een plantenbatterij zeer inzichtelijk worden gemaakt.

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen goed aan de slag met de DIY-boxen. Zij vinden het erg leuk om een plantenbatterij in elkaar te zetten en op deze manier te zien dat er elektriciteit wordt gegenereerd. 

 

Bestel hier uw Plant-e pakket!

Search engine powered by ElasticSuite