Krentenboom

Sorteer op
per pagina

4 producten

krentenboom-150-175_ae3ed5.jpg
150-350 cm
v.a. € 117,95 € 108,21
amelanchier_78c625.jpg
300-400 cm
v.a. € 229,95 € 210,96
amelanchier_e618f4.jpg
200-300 cm
€ 114,95 € 105,46
krenteboom-hoogstam-rainbow-pillar_1c8159.jpg
200-400 cm
v.a. € 159,95 € 146,74
Sorteer op
per pagina

4 producten

Krentenboom bestellen?

De krentenboom wordt ook wel 'Amelanchier' genoemd, naar de Franse naam voor de vruchten van de boom: 'amelanche'. Het is een populaire, struikachtige bloesemboom uit de rozenfamilie. De sierwaarde van de boom is hoog op elk front: in het voorjaar schitterende én geurende hagelwitte bloesem, mooie groei in de zomer, prachtige kleuren in de herfst en tenslotte mooie én eetbare zwartpaarse besjes. Daarnaast groeit hij traag, waardoor hij in vrijwel elke tuin past en weinig onderhoud vraagt. Kortom, echt een boom om in je tuin te zetten! De krentenboom is ook in struikvorm beschikbaar, zoals deze meerstammige Amelanchier Lamarckii. Er zijn ook laagstam-varianten, zoals de Amelanchier Canadensis 'Rainbow Pillar'.

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Je kunt je favoriete boom eenvoudig bestellen bij Fleur.nl. Deze wordt vervolgens persoonlijk door onze eigen kweker bij je thuisbezorgd (gratis verzending vanaf 45 euro). Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen en je hoeft zelfs niet thuis te zijn! Als je bomen bestelt, zijn er verschillende extra's die je kunt toevoegen, zoals een aanplantpakket of aanplantservice. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je bloesemboom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Met de aanplantservice planten wij met alle liefde de boom voor je. Het kan een groot voordeel zijn dat wij je een hoop werk uit handen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

Search engine powered by ElasticSuite