Sierpeer

Sorteer op
per pagina

2 producten

pyrus-salicifolia-pendula-stam_8a5390.jpg
Pyrus Salicifolia Pendula
Wilgbladige treur sierpeer
140-260 cm
v.a. € 99,95 € 91,70
pyrus-calleryana-chanticleer_994020.jpg
200-700 cm
v.a. € 99,95 € 91,70
Sorteer op
per pagina

2 producten

Sierperenboopje online bestellen?

Sierperen (Pyrus-soorten) zijn ideale sierbomen voor in de tuin. Ze zijn sterk doordat ze wortels maken diep in de grond en het klimaat goed kunnen weerstaan. De bloemen zijn aantrekkelijk voor bijen en andere insecten die zich voeden met de nectar van de bloesem. Behalve de schitterende bloei in het voorjaar, hebben de meeste soorten ook in de herfst een prachtige kleur. De vruchten zijn, in tegenstelling tot die van de sierappelboom, vaak niet zo groot en kleurig. De vorm van sierperenbomen verschilt per cultivar. Sommigen zijn bol- of pyramidevormig, maar zijn ook treurvorm cultivars. Op Fleur.nl zijn perenbomen ook als leiboom te bestellen. 

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Je kunt je favoriete boom eenvoudig bestellen bij Fleur.nl. Deze wordt vervolgens persoonlijk door onze eigen kweker bij je thuisbezorgd (gratis verzending vanaf 45 euro). De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen en je hoeft zelfs niet thuis te zijn! Als je bomen bestelt, heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Als je gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met alle liefde de boom voor je in de tuin. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Als je voor de aanplantservice kiest, worden de bomen binnen tien werkdagen geplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Het is aan te raden bij de aanplantservice ook gebruik te maken van het aanplantpakket. We leveren dan boompalen en aanplantgrond mee. Wanneer je gebruik maakt van de aanplantservice en het aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroei garantie.

Search engine powered by ElasticSuite