Sierpeer

Sorteer op
per pagina

3 producten

pyrus-salicifolia-pendula-stam_8a5390.jpg
Pyrus Salicifolia 'Pendula'
Wilgbladige treur sierpeer
200-260 cm
v.a. € 144,95 € 132,98
pyrus salicifolia pendula laagstam 3.jpeg
Pyrus Salicifolia Pendula - laagstam
Wilgbladige treur sierpeer
200-300 cm
€ 149,95 € 137,57
pyrus-calleryana-chanticleer_994020.jpg
200-700 cm
v.a. € 109,95 € 100,87
Sorteer op
per pagina

3 producten

Sierperenboompje online bestellen?

Sierperen (Pyrus-soorten) zijn ideale sierbomen voor in de tuin. Ze zijn sterk doordat ze wortels maken diep in de grond en het klimaat goed kunnen weerstaan. De bloemen zijn aantrekkelijk voor bijen en andere insecten die zich voeden met de nectar van de bloesem. Behalve de schitterende bloei in het voorjaar, hebben de meeste soorten ook in de herfst een prachtige kleur. De vruchten zijn, in tegenstelling tot die van de sierappelboom, vaak niet zo groot en kleurig. De vorm van sierperenbomen verschilt per cultivar. Momenteel biedt Fleur.nl bijvoorbeeld de wilgbladige treur sierpeer, ook wel 'Pendula'.

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Je kunt je favoriete boom eenvoudig bestellen bij Fleur.nl. Deze wordt vervolgens persoonlijk door onze eigen kweker bij je thuisbezorgd (gratis verzending vanaf 45 euro). Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen en je hoeft zelfs niet thuis te zijn! Als je bomen bestelt, zijn er verschillende extra's die je kunt toevoegen, zoals een aanplantpakket of aanplantservice.  

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je boom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Met de aanplantservice planten wij met alle liefde de boom voor je. Het kan een groot voordeel zijn dat wij je een hoop werk uit handen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

Search engine powered by ElasticSuite