Perzikbomen

Sorteer op
per pagina

1 product

8ae26244a4e1d27204a141cb1ec7_1.jpeg
v.a. € 74,95 € 68,76
Sorteer op
per pagina

1 product

Perzikboom online bestellen

Heerlijke, sappige perziken uit eigen tuin. Wie wil dat nou niet! Bij Fleur.nl hebben we een groot assortiment aan perzikbomen. Elke vrucht heet zijn eigen unieke kleur en smaak. Perzikbomen zijn verkrijgbaar in laagstam, halfstam, hoogstam en als leifruit. De Latijnse naam van de perzik is 'Prunus persica'. 

Soorten perzikbomen

Er zijn diverse soorten beschikbaar. De 'Amsden', 'Avalon Pride' zijn zoete, geel/rode perziken. De nectarine, familie van de perzik, hebben we ook in ons assortiment. Het verschil met een perzik en nectarine is dat de nectarine een gladde schil heeft. 

Sommige fruitbomen zijn zelfbestuivend, maar sommige hebben een andere boom ernaast nodig om vruchten te krijgen. Als een boom zelfbestuivend is, dan vind je dit terug bij de betreffende product pagina.  

Perzikboom planten en onderhoud

De perzik kan het hele jaar door worden geplant, alleen niet bij kans op vorst. De perzikboom hoef je nauwelijks te snoeien, enkel om hem in vorm te houden. Doe dit na de oogst in september. Haal de oude en zware takken weg en zorg voor een mooie, open boom waar het zonlicht goed bij kan. De boom rijpt namelijk het beste in de zon en staat het liefst op een warme, beschutte plek. Hoe zonniger, hoe sappiger de perziken.

Perzikboom thuisbezorgd

Bij Fleur.nl bestel je makkelijk en snel jouw perzikboom. De bezorging vindt plaats binnen 5 tot 10 werkdagen en wordt door onze eigen kweker bij jou in de tuin bezorgd!

Search engine powered by ElasticSuite