Vijgenbomen

Sorteer op
per pagina

4 producten

vijgenboom-ficus-carica_6c7fdd.jpg
Ficus Carica
Vijgenboom
125-175 cm
v.a. € 109,95 € 100,87
get-image-thumbnail (21).jpg
€ 54,95 € 50,41
Ficus carica panachee.jpg
€ 54,95 € 50,41
vijgenboom-meerstammig_ec504f.jpg
€ 199,95 € 183,44
Sorteer op
per pagina

4 producten

Vijgenboom online bestellen

Heerlijke, sappige vijgen uit eigen tuin. Wie wil dat nou niet! Naast dat een vijgenboom lekkere vruchten oplevert, heeft de boom zelf ook een mooie, karakteristieke groei. Hoe ouder de boom, hoe mooier de bast. Vijgenbomen zijn sterke bomen die het goed doen in de Nederlandse tuinen. 

Vijgenboom planten en onderhoud

De vijgenboom kan het hele jaar door worden geplant, alleen niet bij kans op vorst. Een vijgenboom is redelijk winterhard, tot -10 graden Celsius. Mocht het harder vriezen, dan is het aan te raden om de boom te beschermen met een vliesdoek. 

De Ficus Carica vijgenboom snoei je in het voorjaar, in mei of juni. Zo breng je de minste beschadigingen aan aan de boom. De boom staat graag op een zonnige, beschutte plek en houdt niet van een natte grond. 

Vijgenboom thuisbezorgd

Bij Fleur.nl bestel je makkelijk en snel jouw vijgenboom. De bezorging vindt plaats binnen 5 tot 10 werkdagen en wordt door onze eigen kweker bij jou in de tuin bezorgd. Of geen hem cadeau! Bij de boom heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

Search engine powered by ElasticSuite