Sierkers leibomen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online Sierkers leiboom kopen

Sierkersen (Prunus serrulata) zijn bekende bloesembomen, maar de meest populaire is wel de Japanse Sierkers. Sierkersenbomen bloeien vaak in het voorjaar met prachtige witte en roze bloesembloemen. De bloemen van de Japanse Sierkers zijn vaak gevuld met bloemblaadjes, maar er zijn ook soorten met eenvoudigere (enkelvoudige) bloemen. Sierkersen bestaan in boom-, struik-, treur- en zuilvorm, maar ze worden ook als dak- en leibomen gekweekt. Zo kunnen ze ook als afscheiding dienen. 

Leibomen zijn ontzettend populair. Eén van de voordelen van leibomen is dat ze weinig ruimte in beslag nemen, maar een goede afscheiding vormen van de tuin. Leibomen bieden schaduw en privacy in je voor- of achtertuin. Sierkersen hebben weinig onderhoud nodig en groeien niet hard. De bomen bloeien het mooist wanneer ze veel zon krijgen en op een beschutte plek staan. Maar de boom is voor iedere tuin geschikt. 

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw gewenste boom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 45 euro is) bij je thuisbezorgd. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Bij de bomen heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om zelf je fruitboom te planten? Wij bieden ook een aanplantservice aan. Als je gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met alle liefde de boom voor je in de tuin. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Als je voor de aanplantservice kiest, worden de bomen binnen 10 werkdagen geplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Het is aan te raden bij de aanplantservice ook gebruik te maken van het aanplantpakket. We leveren dan boompalen en aanplantgrond mee. Wanneer je gebruik maakt van de aanplantservice en het aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroei garantie.

Search engine powered by ElasticSuite