Sierkers leibomen

Sorteer op
per pagina

2 producten

prunus serrulata royal burgundy leiboom.jpeg
300 cm
v.a. € 199,95 € 183,44
lei-japanse-sierkers_4abded.jpg
270-300 cm
v.a. € 144,95 € 132,98
Sorteer op
per pagina

2 producten

Online Sierkers leiboom kopen

Sierkersen (Prunus serrulata) zijn bekende bloesembomen, maar de meest populaire is wel de Japanse Sierkers. Sierkersenbomen bloeien vaak in het voorjaar met prachtige witte en roze bloesembloemen. De bloemen van de Japanse Sierkers zijn vaak gevuld met bloemblaadjes, maar er zijn ook soorten met eenvoudigere (enkelvoudige) bloemen. Sierkersen bestaan in boom-, struik-, treur- en zuilvorm, maar ze worden ook als dak- en leibomen gekweekt. Zo kunnen ze ook als afscheiding dienen. 

Leibomen zijn ontzettend populair. Eén van de voordelen van leibomen is dat ze weinig ruimte in beslag nemen, maar een goede afscheiding vormen van de tuin. Leibomen bieden schaduw en privacy in je voor- of achtertuin. Sierkersen hebben weinig onderhoud nodig en groeien niet hard. De bomen bloeien het mooist wanneer ze veel zon krijgen en op een beschutte plek staan. Maar de boom is voor iedere tuin geschikt. 

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw gewenste boom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 50 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Als je bomen bestelt, zijn er verschillende extra's die je kunt toevoegen, zoals een aanplantpakket of aanplantservice. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om zelf je leiboom te planten? Wij bieden ook een aanplantservice aan. Als je gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met alle liefde de boom voor je in de tuin. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Als je voor de aanplantservice kiest, worden de bomen binnen 10 werkdagen geplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Het is aan te raden bij de aanplantservice ook gebruik te maken van het aanplantpakket. We leveren dan boompalen en aanplantgrond mee. Wanneer je gebruik maakt van de aanplantservice en het aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

Search engine powered by ElasticSuite