Magnolia leibomen

Sorteer op
per pagina

2 producten

magnolia-grandiflora-leiboom_b736e5.jpg
360 cm
v.a. € 359,95 € 330,23
leiboom-magnolia_167bf4.jpg
270-300 cm
v.a. € 199,95 € 183,44
Sorteer op
per pagina

2 producten

Magnolia leiboom in je tuin? 

De Magnolia heeft in Nederland nog twee andere namen: de Beverboom of de Valse Tulpenboom. De tweede naam is gebaseerd op de bloem, die voor hij opengaat wel wat weg heeft van een tulp. Maar wanneer de bloem zicht opent, komt er een schitterende, unieke bloem tevoorschijn. Sommige soorten, zoals 'Grandiflora', behouden hun blad in de winter. Daardoor kan je het hele jaar kunt profiteren van de privacy, schaduw en beschutting die de Magnolia-leiboom je biedt en in het voorjaar genieten van de schitterende bloemen. 

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw gewenste boom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 45 euro is) bij je thuisbezorgd. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Bij de bomen heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om zelf je fruitboom te planten? Wij bieden ook een aanplantservice aan. Als je gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met alle liefde de boom voor je in de tuin. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Als je voor de aanplantservice kiest, worden de bomen binnen 10 werkdagen geplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Het is aan te raden bij de aanplantservice ook gebruik te maken van het aanplantpakket. We leveren dan boompalen en aanplantgrond mee. Wanneer je gebruik maakt van de aanplantservice en het aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroei garantie.

Search engine powered by ElasticSuite