Photinia leibomen

Sorteer op
per pagina

1 product

lei-photinia-red-robin-270cm.jpg
210-325 cm
v.a. € 104,95 € 96,28
Sorteer op
per pagina

1 product

Bestel je Photinia leiboom

Photinia, of Glansmispel in het Nederlands, is een struik uit de rozenfamilie (Rosaceae). De naam komt van het Griekse woord voor glanzend, wat verwijst naar de bladeren die vaak een beetje glanzen. In het voorjaar kunnen er witte schermbloemen groeien. De boom is wintergroen, waardoor hij het hele jaar door privacy en schaduw biedt. Ideaal als leiboom dus! De 'Red Robin' heeft blad dat in de zomer rood kleurt. Dat geeft een bijzonder effect aan de boom.

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw favoriete boom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 50 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Als je bomen bestelt, zijn er verschillende extra's die je kunt toevoegen, zoals een aanplantpakket of aanplantservice. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om zelf je leiboom te planten? Wij bieden ook een aanplantservice aan. Als je gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met alle liefde de boom voor je in de tuin. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Als je voor de aanplantservice kiest, worden de bomen binnen 10 werkdagen geplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Het is aan te raden bij de aanplantservice ook gebruik te maken van het aanplantpakket. We leveren dan boompalen en aanplantgrond mee. Wanneer je gebruik maakt van de aanplantservice en het aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

Search engine powered by ElasticSuite