Mediterrane leibomen

Sorteer op
per pagina

3 producten

lei-photinia-red-robin-270cm.jpg
260-325 cm
v.a. € 119,95 € 110,05
lei-olijfwilg-120-serie_5a4dd1.jpg
270-320 cm
v.a. € 149,95 € 137,57 Normale prijs € 159,95 € 146,74
-10,00 -9,17
steeneik-leiboom_1880bd.jpg
v.a. € 194,95 € 178,85
Sorteer op
per pagina

3 producten

Leibomen uit het Middelandse Zeegebied

Leibomen zijn ontzettend populair. Eén van de voordelen van leibomen is dat ze weinig ruimte in beslag nemen, maar een goede afscheiding vormen van de tuin. Leibomen bieden schaduw en privacy in je voor- of achtertuin. Op Fleur.nl kan je kiezen uit een breed assortiment aan leibomen in verschillende uitvoeringen en maten die je online kunt bestellen. Hier vind je een selectie van mediterrane leibomen, zoals een Photinia, olijfwilg en kurkeik. Met deze bomen breng je de sfeer van de landen rondom de Middelandse Zee in je tuin. 

 

Snoeien en onderhoud

Een leiboom moet jaarlijks gesnoeid worden om zijn vorm te behouden. Dit kan vaak in zomer of winter gedaan worden, afhankelijk van de soort. Je snoeit terug tot de hoofdtakken. Eventuele grote takken kunnen horizontaal verbonden aan het scherm om een dichtere vertakking te krijgen. Verder heeft de boom (vooral in het begin) veel water nodig en een lichte, zonnige plek. 

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw favoriete boom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 45 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Als je bomen bestelt, zijn er verschillende extra's die je kunt toevoegen, zoals een aanplantpakket of aanplantservice. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om zelf je fruitboom te planten? Wij bieden ook een aanplantservice aan. Als je gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met alle liefde de boom voor je in de tuin. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Als je voor de aanplantservice kiest, worden de bomen binnen 10 werkdagen geplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Het is aan te raden bij de aanplantservice ook gebruik te maken van het aanplantpakket. We leveren dan boompalen en aanplantgrond mee. Wanneer je gebruik maakt van de aanplantservice en het aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

Search engine powered by ElasticSuite