Cipresbomen

Sorteer op
per pagina

1 product

Italiaanse cypres.jpg
80-350 cm
v.a. € 29,95 € 27,48
Sorteer op
per pagina

1 product

Cipresbomen

Cipressen (of cypres, ceder) komen oorspronkelijk uit Italië. In Nederland worden vooral de Leylandcipres en de Californische cipres aangeplant. De Italiaanse cipres is onderhoudsarm en blijft het hele jaar door groen. Het zijn smalle bomen, waardoor ze niet veel ruimte nodig hebben in de tuin en een leeg stukje tuin mooi opvullen. De Amerikaanse cipres bloeit in de lente met geelgroene en groene bloemkegels en groeit iets breder dan zijn Europese soortgenoot. 

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Je kunt je mediterrane boom eenvoudig bestellen bij Fleur.nl. Deze wordt vervolgens persoonlijk door onze eigen kweker bij je thuisbezorgd (gratis verzending vanaf 45 euro). De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen en je hoeft zelfs niet thuis te zijn! Als je bomen bestelt, heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Als je gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met alle liefde de boom voor je in de tuin. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Als je voor de aanplantservice kiest, worden de bomen binnen tien werkdagen geplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Het is aan te raden bij de aanplantservice ook gebruik te maken van het aanplantpakket. We leveren dan boompalen en aanplantgrond mee. Wanneer je gebruik maakt van de aanplantservice en het aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroei garantie.

 

Wanneer kan ik mijn boom planten? 

Alle bomen kunnen het hele jaar door aangeschaft en geplant worden. Het is alleen niet mogelijk om bomen te planten als er kans is op vorst, omdat de bodem dan te hard is.

Search engine powered by ElasticSuite