Hibiscus bomen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hibiscus online bestellen 

De Hibiscus (of altheastruik) kan tot 3 meter hoog worden en 2 meter breed, maar sommige hibiscusbomen blijven kleiner. Hierdoor passen deze bomen ook uitstekend in kleinere tuinen. In de zomer krijgt de plant prachtige grote, trompetvormige bloemen. Sommige bloemen zijn wit, andere zijn rood, roze, paars of geel. Deze bloemen maken de plant erg geliefd. In Zuid-Korea is de gewone hibiscus (Hibiscus syriacus) de nationale plant en in Maleisië is dat de Chinese Roos (Hibiscus rosa-sinensis). Na de bloei komen er droge, vijfhokkige doosvruchten aan de plant waarin veel zaden zitten. Kortom, een schitterende bloeiende mediterrane boom voor in iedere tuin! Bij Fleur.nl hebben we de gewone hibiscus (Syriacus Marina) op voorraad.

 

Verzorging

Het is belangrijk de boom jaarlijks terug te snoeien in maart. Verwijder dan dode en slecht groeiende takken en de takken die naar binnen groeien. De overige takken moet je terugsnoeien tot er 2 á 3 knoppen overblijven. Deze snoei is essentieel, omdat de Hibiscus alleen bloemen vertoont op takken van een jaar oud. De boom loopt dan weer snel uit en zal dan ook weer bloeien in de zomer.

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw mediterrane boom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 50 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Als je bomen bestelt, zijn er verschillende extra's die je kunt toevoegen, zoals een aanplantpakket of aanplantservice. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten je boom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de boom voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

Search engine powered by ElasticSuite