Perzische slaapbomen

Sorteer op
per pagina

2 producten

alibizia-julibrissin_4e44b6.jpg
Albizia Julibrissin
Perzische slaapboom
100-450 cm
v.a. € 64,95 € 59,59
slaapboom-meerstammig-250-300_a6ad6a.jpg
200-250 cm
v.a. € 259,95 € 238,49
Sorteer op
per pagina

2 producten

Perzische slaapboom in je tuin?

Ben je op zoek naar een Perzische slaapboom (Albizia julibrissin) in je tuin? Dan ben je bij Fleur.nl aan het juiste adres. We hebben een groot assortiment aan bomen die je in een paar klikken online kunt bestellen. Perzische slaapbomen staan bekend om hun mooie bloei met lichtroze bloemtrossen in de zomer. De boom dankt zijn naam aan het sluiten van de bloemen in de nacht en het openen bij het opkomen van de zon. Door het donkergroene, lancetvormige blad brengt deze opvallende bloeier een tropische, exotische sfeer. Kortom, echt een aanwinst voor je tuin!

 

Gratis thuisbezorgd

Je kunt je mediterrane boom eenvoudig bestellen bij Fleur.nl. Deze wordt vervolgens persoonlijk door onze eigen kweker bij je thuisbezorgd (gratis verzending vanaf 45 euro). De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen en je hoeft zelfs niet thuis te zijn! Als je bomen bestelt, heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je boom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de boom voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak.

Search engine powered by ElasticSuite