Amberbomen

Sorteer op
per pagina

4 producten

liquidambar-styraciflua_8a7ac7.jpg
200-500 cm
v.a. € 99,95 € 91,70
liquidambar-styraciflua_dec797.jpg
200-500 cm
v.a. € 139,95 € 128,39
363f3842c146d88451f6dff10cc6.jpeg
175-300 cm
v.a. € 219,95 € 201,79
liquidambar styraciflua_2.jpeg
200-300 cm
€ 149,95 € 137,57
Sorteer op
per pagina

4 producten

Amberboom online bestellen

De amberboom (Liquidambar styraciflua) is ontzettend geliefd, vooral vanwege de mooie herfstkleuren en karakteristieke groei met een halfopen kroonsturctuur, gegroefde takken en handvormige blad. De boom kan in iedere tuin staan doordat hij door te snoeien goed klein kan worden gehouden. Daarnaast wordt de boom ook gekweekt als zuil, leiboom en dakboom. In april en mei groeien er geelgroene bloemen aan de boom. In de herfst hebben amberbomen wekenlang prachtige kleuren. De kleuring hangt af van de standplaats: op een vochtige plek blijft het blad meer violetkleurig; op een zonnige plek worden de kleuren het meest intens. De boom gedijdt het best op een beschutte plek met lichte klei-, zand- of zwavelgrond. Fleur.nl biedt verschillende amberbomen. Kies bijvoorbeeld voor de 'Silver King', met zijn bonde bladeren.

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw amberboom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 50 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Als je bomen bestelt, zijn er verschillende extra's die je kunt toevoegen, zoals een aanplantpakket of aanplantservice. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je boom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de boom voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

 

Wanneer kan ik mijn boom planten? 

Alle bomen kunnen het hele jaar door aangeschaft en geplant worden. Het is alleen niet mogelijk om bomen te planten als er kans is op vorst, omdat de bodem dan te hard is.

Search engine powered by ElasticSuite