Beukenbomen

Sorteer op
per pagina

2 producten

fagus-sylvatica-boomvorm_a4e2a5.jpg
Fagus Sylvatica
Groene beuk
200-600 cm
v.a. € 104,95 € 96,28
rode-beuk_ec55b7.jpg
200-600 cm
v.a. € 134,95 € 123,81
Sorteer op
per pagina

2 producten

Snel en gemakkelijk je beukenboom bestellen

Een typisch Hollandse boom is de beukenboom (Fagus sylvatica). Hij doet het dan ook goed in het Nederlandse klimaat. De bomen kunnen heel oud worden en zijn goed winterhard. In de winter behoudt de boom zijn blad, dat hij pas verliest als er nieuw blad aan de boom komt. Hierdoor geeft de boom het hele jaar beschutting. Het bekende en eetbare beukennootje groeit zowel aan de groene beuk als aan de rode beuk. De rode beuk groeit iets langzamer dan de groene beuk en heeft roodpaars blad en een grijze bast, wat een prachtige kleurencombinatie oplevert. Na de eerste jaren waarin de boom traag groeit, kan de boom hard gaan groeien. Beuken zijn daarom niet heel geschikt in kleinere tuinen. 

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Je kunt je boom eenvoudig bestellen bij Fleur.nl. Deze wordt vervolgens persoonlijk door onze eigen kweker bij je thuisbezorgd (gratis verzending vanaf 45 euro). De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen en je hoeft zelfs niet thuis te zijn! Als je bomen bestelt, heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je boom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Met de aanplantservice planten wij met alle liefde de boom voor je. Het kan een groot voordeel zijn omdat wij je een hoop werk uit handen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak.

 

Wanneer kan ik mijn boom planten? 

Alle bomen kunnen het hele jaar door aangeschaft en geplant worden. Het is alleen niet mogelijk om bomen te planten als er kans is op vorst, omdat de bodem dan te hard is.

Search engine powered by ElasticSuite