Beukenbomen

Sorteer op
per pagina

2 producten

fagus-sylvatica-boomvorm_a4e2a5.jpg
Fagus Sylvatica
Groene beuk
200-600 cm
v.a. € 119,95 € 110,05
rode-beuk_ec55b7.jpg
200-600 cm
v.a. € 159,95 € 146,74
Sorteer op
per pagina

2 producten

Snel en gemakkelijk je beukenboom bestellen

Een typisch Hollandse boom is de beukenboom (Fagus sylvatica). Hij doet het dan ook goed in het Nederlandse klimaat. De bomen kunnen heel oud worden en zijn goed winterhard. In de winter behoudt de boom zijn blad, dat hij pas verliest als er nieuw blad aan de boom komt. Hierdoor geeft de boom het hele jaar beschutting. Het bekende en eetbare beukennootje groeit zowel aan de groene beuk als aan de rode beuk. De rode beuk groeit iets langzamer dan de groene beuk en heeft roodpaars blad en een grijze bast, wat een prachtige kleurencombinatie oplevert. Na de eerste jaren waarin de boom traag groeit, kan de boom hard gaan groeien. Beuken zijn daarom niet heel geschikt in kleinere tuinen. 

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw beukenboom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 50 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Als je bomen bestelt, zijn er verschillende extra's die je kunt toevoegen, zoals een aanplantpakket of aanplantservice. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je boom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de boom voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

 

Wanneer kan ik mijn boom planten? 

Alle bomen kunnen het hele jaar door aangeschaft en geplant worden. Het is alleen niet mogelijk om bomen te planten als er kans is op vorst, omdat de bodem dan te hard is.

Search engine powered by ElasticSuite