Krentenboom meerstammig

Sorteer op
per pagina

1 product

krentenboom-150-175_ae3ed5.jpg
150-350 cm
v.a. € 117,95 € 108,21
Sorteer op
per pagina

1 product

Je meerstammige krentenboom bestel je bij Fleur.nl

De krentenboom wordt ook wel 'Amelanchier' genoemd, naar de Franse naam voor de vruchten van de boom: 'amelanche'. Het is een populaire, struikachtige bloesemboom uit de rozenfamilie. De sierwaarde van de boom is hoog op elk front: in het voorjaar schitterende én geurende hagelwitte bloesem, mooie groei in de zomer, prachtige kleuren in de herfts en tenslotte mooie én eetbare zwartpaarse besjes. Daarnaast groeit hij traag, waardoor hij in vrijwel elke tuin past en weinig onderhoud vraagt. De struikachtige variant met meer stammen biedt nog meer mogelijkheden. Kortom, echt een boom om in je tuin te zetten! 

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw mediterrane boom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 50 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Als je bomen bestelt, zijn er verschillende extra's die je kunt toevoegen, zoals een aanplantpakket of aanplantservice. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je boom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de boom voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

Search engine powered by ElasticSuite