Perzische slaapboom meerstammig

Sorteer op
per pagina

1 product

slaapboom-meerstammig-250-300_a6ad6a.jpg
200-250 cm
v.a. € 259,95 € 238,49
Sorteer op
per pagina

1 product

Perzische slaapboom met meer stammen in je tuin?

Ben je op zoek naar een Perzische slaapboom (Albizia julibrissin) in je tuin? Dan ben je bij Fleur.nl aan het juiste adres. We hebben een groot assortiment aan bomen die je in een paar klikken online kunt bestellen. Perzische slaapbomen staan bekend om hun mooie opvallende bloei met lichtroze bloemtrossen in de zomer. De boom dankt zijn naam eraan dat hij zijn bloemen sluit in de nacht en ze bij het opkomen van de zon weer opent. Door het donkergroene, lancetvormige blad brengt deze opvallende bloeier een tropische, exotische sfeer. Deze meestammige exemplaren geven aan al die schoonheid nog een extra dimensie. Kortom, echt een aanwinst voor je tuin!

 

Gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw mediterrane boom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 45 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Bij de bomen heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je boom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de boom voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak.

Search engine powered by ElasticSuite