Zuilamberboom

Sorteer op
per pagina

2 producten

liquidambar-styraciflua-slender-silhouette_571250.jpg
200-400 cm
v.a. € 99,95 € 91,70
liquidambar styraciflua laagstam.jpeg
200-400 cm
v.a. € 99,95 € 91,70
Sorteer op
per pagina

2 producten

Bestel je zuilvormige amberboom bij Fleur.nl

Ideaal voor de wat kleinere tuinen, maar ook schitterend in grote tuinen of in een rij langs oprijlanen: zuilbomen. Doordat deze bomen voornamelijk in de hoogte groeien en redelijk smal blijven aan de onderkant, passen ze vrijwel in elke tuin. Er zijn veel verschillende soorten zuilbomen, zodat er voor in iedere tuin een geschikt exemplaar te vinden is. Hier vind je bijvoorbeeld zuilamberbomen. 

De amberboom (Liquidambar styraciflua) is ontzettend geliefd, vooral vanwege de mooie herfstkleuren en karakteristieke groei met een halfopen kroonsturctuur, gegroefde takken en handvormige blad. De boom kan in iedere tuin staan doordat hij door te snoeien goed klein kan worden gehouden. Daarnaast wordt de boom ook gekweekt als zuil, leiboom en dakboom. In april en mei groeien er geelgroene bloemen aan de boom. In de herfst hebben amberbomen wekenlang prachtige kleuren. De kleuring hangt af van de standplaats: op een vochtige plek blijft het blad meer violetkleurig; op een zonnige plek worden de kleuren het meest intens. De boom gedijdt het best op een beschutte plek met lichte klei-, zand- of zavelgrond.

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Je kunt je favoriete boom eenvoudig bestellen bij Fleur.nl. Deze wordt vervolgens persoonlijk door onze eigen kweker bij je thuisbezorgd (gratis verzending vanaf 45 euro). Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen en je hoeft zelfs niet thuis te zijn! Als je bomen bestelt, heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen.

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je boom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Met de aanplantservice planten wij met alle liefde de boom voor je. Het kan een groot voordeel zijn dat wij je een hoop werk uit handen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak.

Search engine powered by ElasticSuite