Ananasplant

Sorteer op
per pagina

1 product

Web_BROMELIA ANANAS LOGO.png
Bromelia Corona
Ananasplant
40 cm
€ 14,95 € 13,72
Sorteer op
per pagina

1 product

De (Bromelia) Ananas

Een plant die zorgt voor regelrechte jungle-vibes! Deze decoratieve ananasplant, afkomstig uit Paraguay, is een echte blikvanger met zijn puntige bladeren en tropische mini-ananas. De sierananas draagt de Latijnse naam ‘Bromelia Corona’. De ananas groeit uit het hart van de plant en ontstaat uit meerdere kleine bloempjes. Ook al ziet de ananas er dan heel lekker uit, het blijft een sierplant! Wilt u deze tropische plant in huis? Binnen 1-2 werkdagen kan hij bij u bezorgd worden, vers van de kweker!

Slaapkamer geschikt

Naast de unieke junglesferen die de plant met zich meebrengt, is de plant ook uniek vanwege het feit dat hij ’s nachts de meeste zuurstof afgeeft. Het is natuurlijk een fabel dat de plant hierdoor snurken zou kunnen voorkomen, maar een groene luchtzuiveraar is zeker niet verkeerd in de slaapkamer.

Verzorging voor een mooie ananas

De plant heeft niet veel water nodig, één keer in de twee weken een kleine scheut is voldoende. Natuurlijk vraagt de plant in de zomer wel iets meer vocht dan in de winter, let er in ieder geval op dat de grond helemaal is opgedroogd voor je opnieuw water geeft! De Bromelia Ananas heeft wel wat licht nodig, maar houdt niet van de volle zon. Daarom is een plaats in de halfschaduw ideaal voor hem.

Potten en opmaakservice

Wil je de plant opfleuren en in een mooie pot zetten? We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal 2 cm groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat. We zetten de planten ook graag voor je in een pot. Zet de plant vast in je winkelwagen en kies een mooie plantenpot uit op de website. Je kunt bij het bestellen van de bloempot aangeven welke plant je in de bloempot wilt hebben. Wij maken dan de plant kant en klaar voor je op met potgrond en (gemalen) hydrokorrels.

Search engine powered by ElasticSuite