Medinilla

Sorteer op
per pagina

1 product

medinella20mafnifica20logo20-20webpng
65 cm
€ 19,95 € 18,30
Hulp nodig met het vinden van de kamerplant die het beste bij jou past?
Sorteer op
per pagina

1 product

Hangende bloemen aan de Medinilla

Opzoek naar een excentrieke plant? Dan is de Medinilla Magnifica een goede optie voor u! Een bijzonder kenmerk van deze plant zijn de hangende roze bloemen die de vorm hebben van trossen. De plant die afkomstig is uit de Filipijnen is werkelijk uniek en heeft de bijnaam ‘Kapa-Kapa’. In de Filipijnen is de bloem hét symbool van de vruchtbaarheid.

 

Water en halfschaduw

Voor het geven van water kijkt u naar de bladeren. Zodra de bladeren slap gaan hangen geeft u de plant een scheutje, zolang de bladeren nog niet slaphangen is watergeven niet nodig. De ideale standplaats voor de Medinilla is een plaats in de halfschaduw, dus een plaats met veel daglicht maar geen direct zonlicht.

 

Bloeiende trossen

De Medinilla kan lang in bloei blijven. De trossen kunnen wel 3 tot 5 maanden prachtig stralen. Zodra de bloemen zijn uitgebloeid kan de plant na een paar maanden weer nieuwe knoppen vormen. Let op: dat je de plant tijdens zijn bloeiperiode géén voeding geeft.

 

De service van Fleur.nl

Wij van Fleur.nl zetten de plant graag voor u, in een door u gekozen pot! Zet eerst de plant vast in uw winkelwagen en kies dan een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal twee centimeter groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat. U kunt bij het bestellen van de bloempot aangeven welke plant u in de bloempot wilt hebben. Wij maken dan de plant voor u in orde met potgrond en (gemalen) hydrokorrels. Zo heeft u geen rommel in huis, ideaal hè?

Search engine powered by ElasticSuite