Yucca

Sorteer op
per pagina

4 producten

YUCCA_ELEPHANTIPES_3-STAM_L_LOGO_WEB.png
100-170 cm
v.a. € 24,95 € 22,89
Web_Yucca elephantipes vertakt L1.png
90-170 cm
v.a. € 34,95 € 32,06
Web_Yucca Elepanthipes toef1-2.png
100 cm
€ 34,95 € 32,06
yucca rostata.png
50-70 cm
v.a. € 84,95 € 77,94
Sorteer op
per pagina

4 producten

Palmlelie bestellen?

De Yucca, ook wel palmlelie genoemd, is een schitterende, exotisch ogende kamerplant met een bijzondere stam én prachtige bladeren. De meest bekende variant is de Yucca elephanitpes. Die soort heeft een dikke stam, eventueel vertakt, met daarop een toef frisgroen blad. De karakteristieke, stevige stam is vertakt te verkrijgen, maar er zijn ook Yucca's te vinden met meerdere stammen in één pot. Die verschillende manieren van kweken, geven een heel ander uiterlijk aan de plant. De Yucca rostrata is een andere palmlelie variant. Deze heeft een palmachtiger uiterlijk door de waaier van blauwgrijze bladeren in de kruin. Yucca's komen van nature voor in droge en warme gebieden van Noord- en Zuid-Amerika. De planten brengen dit exotische sfeertje ook een beetje met zich mee jouw kamer in.

 

Online groene planten kopen

Kamerplanten koop je tegenwoordig niet alleen meer bij een tuincentrum, maar bestel je ook makkelijk online! Met een levering van 1-2 werkdagen heb je de plant snel in huis. We verpakken de planten met grote zorg, zodat ze in goede staat en vers van de kweker bij je thuis worden bezorgd. 

 

Potten en opmaakservice

Wil je je mooie plant in je pot zetten? We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal 2 cm groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat.

We zetten de planten ook graag vast voor je in een pot. Zet de plant vast in je winkelwagen en kies een mooie plantenpot uit op de website. Je kunt bij het bestellen van de bloempot aangeven welke plant je in je pot wilt hebben en wij maken de plant kant en klaar voor je op met potgrond en (gemalen) hydrokorrels. Het voordeel hiervan is dat je het door een professioneel bedrijf laat doen en er zelf geen rommel van hebt. Voor hele grote planten en potten is het soms niet mogelijk om ze alvast op te maken. Je kunt ook een opmaakpakket aanschaffen bij Fleur.nl om de pot zelf op te maken. 

Search engine powered by ElasticSuite