Sinaasappelboom

Sorteer op
per pagina

1 product

SINAASAPPELBOOM_OP_STAM_L_LOGO_WEB.png
Citrus Sinensis
Sinaasappelboom
70-210 cm
v.a. € 29,95 € 27,48
Sorteer op
per pagina

1 product

Een sinaasappelboom kopen voor een mediterrane look

Wil je een sinaasappelboom kopen om een deel van je interieur in een mediterrane sfeer te brengen? Of wil je zich op je eigen zonneterras aan de Middellandse Zee wanen? Kijk dan eens rond in ons sinaasappelboom-assortiment. Bij Fleur.nl kun je kiezen uit diverse sinaasappelbomen die allemaal uit Italië afkomstig zijn. Dit betekent dat je bij ons verzekerd bent van een kwalitatief hoogstaande sinaasappelboomsoort, die je bovendien eenvoudig kunt bestellen. 

Altijd voldoende vitamine C in huis

Naast de schitterende en sfeervolle uitstraling van deze bomen, bieden de vruchten van de sinaasappelboom ook nog eens een ruime hoeveelheid aan vitamine C. Supergezond dus. Je kunt de sinaasappelen direct nuttigen of bijvoorbeeld verwerken in je maaltijd. Dit geeft een heerlijk friszoete smaak. Een sinaasappelboom kopen biedt hierdoor veel meer dan alleen een mediterraan accent toevoegen aan je woonomgeving. Heb je een fervente kok in uw familie- of vriendenkring? Dan zal diegene het zeker kunnen waarderen wanneer je een sinaasappelboom van fleur.nl als verrassing laat bezorgen.

Sinaasappelboom als cadeau

Mediterrane planten zoals een sinaasappelboom, citroenboom of olijfboom zijn echte eyecatchers in huis of op je terras of balkon. Mensen zijn op slag verliefd wanneer ze zo'n klein boompje met vruchten zien staan. Fruitbomen zijn er in allerlei formaten, klein en groot, waardoor ze gemakkelijk in een huiskamer passen. Voeg er een kaartje bij toe en maak je cadeau compleet! 

Search engine powered by ElasticSuite