Strelitzia

Sorteer op
per pagina

3 producten

strelitzia-nicolai (1).jpg
Strelitzia Nicolai
Paradijsvogelplant
160 cm
Speciale prijs € 54,95 € 50,41 Normale prijs € 84,95 € 77,94
-30,00 -27,52
strelitzia-nicolai-xl.jpg
Strelitzia Nicolai XL
Paradijsvogelplant
180 cm
Speciale prijs € 69,95 € 64,17 Normale prijs € 99,95 € 91,70
-30,00 -27,52
STRELITZIA NICOLAI L LOGO- WEB_2.png
Strelitzia Nicolai L
Paradijsvogelplant
160 cm
€ 79,95 € 73,35
Sorteer op
per pagina

3 producten

Strelitzia's bij Fleur.nl

Strelitzia's behoren tot de meest exclusieve kamerplanten en wordt steeds populairder in Nederland. De prachtige planten komen oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en brengen daardoor een zuidelijk sfeertje met zich mee. In Nederland worden twee soorten strelitzia's verkocht: de wat stoere, grote Strelitzia nicolai en de schitterend bloeiende Strelitzia reginae. Beide kamerplanten staan schitterend in huis en kunnen jarenlang meegaan. Vooral de Strelitzia Nicolai kan erg groot worden en is een ideale vonst in jouw zoektocht naar grote kamerplanten.

 

Strelitzia Nicolai

De Strelitiza Nicolai is een exclusieve kamerplant met een stoere uitstraling. De plant is vooral erg geliefd vanwege de grote bladeren. Die geven namelijk een exotische sfeer aan je woonkamer of kantoor. De grote bladeren hebben meerdere nerven boven elkaar, waardoor de bladeren sterk zijn en tegen een stootje kunnen. Door de sterke nerven in het blad, kunnen bij oudere en grotere strelitzia's kleine scheurtjes in de bladeren ontstaan. Dit geeft een mooi en natuurlijk effect aan de plant en zorgt ervoor dat de plant een wat stoerder karakter krijgt. De Strelitzia Nicolai geeft, in tegenstelling tot de Strelitzia Reginae, niet snel bloemen. Bloemen groeien alleen aan de plant wanneer die minimaal 250 centimeter hoog is en in het goede klimaat. De bloemen zijn zwart of wit van kleur. 

 

Opmaakservice

Wij van Fleur.nl maken de plant graag op in een door jou gekozen pot! Zet de plant vast in je winkelwagen en kies een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal 2 cm groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat. Je kunt bij het bestellen aangeven welke plant je in je pot wilt hebben en wij maken de plant kant en klaar voor je op met potgrond en (gemalen) hydrokorrels. Het voordeel hiervan is dat je het door een professioneel bedrijf laat doen. Je kunt ook een opmaakpakket aanschaffen bij Fleur.nl om de pot zelf op te maken. 

Search engine powered by ElasticSuite