Bloeiende hydrocultuurplanten

Sorteer op
per pagina

7 producten

1ANSIBP05.png
Anthurium Sierra
Flamingoplant
35-50 cm
v.a. € 14,95 € 13,72
2ANSDBP10 (1).png
35-45 cm
v.a. € 21,95 € 20,14
1ANJBBU22.png
Anthurium Jungle
Flamingoplant
50-80 cm
v.a. € 47,95 € 43,99
Hybriden s.png
40-60 cm
v.a. € 22,95 € 21,06
Joli.png
Anthurium Joli
Flamingoplant
55 cm
€ 21,95 € 20,14
sierra white.png
50 cm
€ 21,95 € 20,14
'Variegata.png
20 cm
€ 16,95 € 15,55
Sorteer op
per pagina

7 producten

Bloeiende hydrocultuurplanten

Planten op hydrocultuur zijn mateloos populair! Ook wij van Fleur.nl zijn erg enthousiast, omdat planten op hydrocultuur erg makkelijk te onderhouden zijn. Kies je voor een hydrocultuurplant dan kies je voor gemak. Deze planten hoeven namelijk maar één keer per vier weken een gietbeurt. Dat maakt de verzorging eenvoudig, terwijl je de voordelen van een mooie groene plant behoudt. De bloeiende hydrocultuurplanten geven sfeer aan de ruimte, verbeteren de luchtkwaliteit en kleur aan het interieur. Kiest u voor de o zo populaire Anthurium, Aeschynanthus of Spathiphyllum?

 

Wat is hydrocultuur?

In de wereld van kantoren, hotels en openbare ruimtes is hydrocultuur een populair product. Hydrocultuurplanten zijn namelijk gemakkelijker te onderhouden dan de traditionele plant met potgrond. Een plant op hydrocultuur hoeft maar één keer per vier weken water. Dat betekent dat je maar twaalf keer per jaar water hoeft te geven! Dat maakt de verzorging eenvoudig, terwijl je de voordelen van een mooie groene plant behoudt. Planten geven sfeer aan de ruimte, verbeteren de luchtkwaliteit en verhogen de productiviteit. Hydroculturen hebben nog meer voordelen:

  • + Maar één keer per maand water geven
  • + Gezonde en schonere plant
  • + Bijna geen onderhoud
  • + Makkelijk: water geven als de watermeter het aangeeft

 

Hydrocultuurplanten zijn speciaal opgekweekt om met de wortels in het water te staan. Hierdoor kunnen deze planten op een gemakkelijke manier gevoed worden. Bij deze planten worden hydrokorrels gebruikt; die zijn gemaakt van een luchtig substraat waardoor de wortels vanuit de lucht genoeg zuurstof kunnen opnemen. Op de watermeter kan je aflezen wanneer de plant water nodig heeft. Eén keer in de zoveel tijd heeft je plant wel wat speciale hydrocultuurvoeding nodig. Hier is meer informatie te vinden over de verzorging van hydrocultuurplanten.

 

Tip:

Soms slaan de hydrokorrels wit uit. Dit is geen schimmel zoals veel mensen denken. Dit zijn mineralen en volkomen ongevaarlijk voor de plant. Je kunt een laagje siergriend over de hydrokorrels strooien om de witte uitslag te verbergen.

Search engine powered by ElasticSuite