Bonsai

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Bonsai op hydrocultuur

De Bonsai op hydrocultuur is een perfecte aanwinst wanneer je op zoek bent naar een opvallende én praktische kamerplant. De Bonsai is een karakteristieke kamerplant met een elegante uitstraling, een ware eyecatcher. Mooi voor in huis, maar ook ideaal voor op kantoor, helemaal als hydrocultuurvariant!

 

Wat is hydrocultuur?

Hydrocultuurplanten zijn speciaal opgekweekt om met de wortels in het water te staan. Hierdoor kunnen deze planten op een gemakkelijke manier gevoed worden. Bij deze planten worden hydrokorrels gebruikt; die zijn gemaakt van een luchtig substraat waardoor de wortels vanuit de lucht genoeg zuurstof kunnen opnemen. Op de watermeter kan je aflezen wanneer de plant water nodig heeft. Hier is meer informatie te vinden over de verzorging van hydrocultuurplanten.  

 

Onze service

Wij van Fleur.nl maken de plant graag op in een door jou gekozen pot! Zet eerst de plant vast in je winkelwagen en kies dan een mooie plantenpot uit op de website. We raden aan een bloempot te bestellen met een diameter die minimaal 2 cm groter is dan de diameter van de kweekpot waar je plant in staat. Je kunt bij het bestellen van de bloempot aangeven welke plant je in de bloempot wilt hebben. Wij maken dan de plant voor je in orde met hydrokorrels. Zo heb je geen rommel in huis, ideaal hè?

 

Verzorging van de Bonsai

Zet de Bonsai op een zonnige standplaats en geef de plant water aan de hand van de watermeter. Wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op 'minimaal' heeft gestaan, dien je de plant opnieuw water te geven. Het waterpeil dient dan tot het streepje 'optimaal' te worden aangevuld.

Search engine powered by ElasticSuite