Alles over retourneren

Is (een deel van) jouw bestelling helaas niet naar wens? Lees hier alles over retourneren bij ons. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice door te bellen of mailen.

Klantenservice

Retouren

  • Niet levende materialen, zoals bloempotten, kun je zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen bedenktermijn retourneren naar ons. Retourneren is op eigen kosten. Om de retour het snelste te verwerken, kun je je ordernummer toevoegen in het pakket. Houd het verzendbewijs bij de hand totdat je bericht hebt ontvangen dat de retour is bezorgd bij ons. Zonder bewijs en zonder ontvangst kunnen wij een retour niet verwerken. Dit is ons retouradres: Fleur.nl, Wellensiekstraat 4 Dock 95, 6718XZ, Ede
  • Producten die kunnen bederven binnen de bedenktermijn, zoals sommige bloeiende planten, kunnen niet worden geretourneerd. Hetzelfde geldt voor door ons opgemaakte plant met pot combinaties. Je hebt daarnaast niet de mogelijkheid om bij aankoop van kamerplanten zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden. De consument kan de geleverde kamerplanten en soortgelijke natuurproducten niet retourneren tenzij er duidelijk sprake is van een beschadiging. Als jij van mening bent dat de plant niet aan de kwaliteitsverwachting voldoet, dan kun je een e-mail sturen naar info@fleur.nl met in de bijlage een foto met daarop duidelijk zichtbaar de tekortkoming. Wij zullen dan contact met je opnemen over een passende oplossing.
  • De consument heeft niet de mogelijkheid om bij aankoop van bomen, struiken en tuinplanten die binnen de bedenktermijn kunnen bederven zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden. De consument kan de geleverde bomen, struiken, planten en soortgelijke natuurproducten niet retourneren tenzij er met bevestiging van de ondernemer duidelijk sprake is van een beschadiging. Neem daarom altijd direct contact op met ons wanneer een product niet naar behoren geleverd is. Daarnaast is de regel dat als je het product aanplant je het product accepteert in de staat zoals deze is.
  • Bij een complete retourzending ontvang je het volledige aankoopbedrag, inclusief de eventuele verzendkosten, zo snel mogelijk terug, uiterlijk binnen 14 dagen. De retourkosten zijn voor eigen rekening wanneer je jouw pakket terug stuurt. Retourneer je een deel van de bestelling, dan je alleen het aankoopbedrag terug van de door jouw geretourneerde artikelen. De verzendkosten en retourkosten worden bij een deelretour niet terugbetaald. Wij mogen wachten met de terugbetaling tot wij de producten hebben terug gekregen, of wanneer je kunt aantonen dat de goederen zijn teruggezonden, bijvoorbeeld met een track&trace code.
  • Sorry, foutje! Dan is er tijdens het inpakken iets niet goed gegaan. Stuur even een mailtje naar ons met een foto van het verkeerde product en wij helpen je graag verder zodat je wél het juiste product krijgt.

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite