Zakelijke offerte aanvragen

Hieronder kun je een offerte aanvragen waarin je je wensen en ideeën kunt formuleren. Na het invullen van dit formulier kunnen we met je meedenken en je bestelling specificeren. Voor je het weet heb je zo een mooie collectie planten binnen!

Zakelijke offerte aanvragen

Dé perfecte planten voor jouw relatiegeschenk

Ga naar alle plant + pot geschenken

Je kantoor of studio zorgeloos laten inrichten? Bekijk hier hoe wij dat doen!

Wil je zorgeloos een groene werkomgeving realiseren en daarmee de gezondheid en productiviteit van je werknemers vergroten? Hand in hand met onze expertise helpen we graag je kantoorpand of studio in te richten met je wensen en gedachten. Klik op het filmpje hieronder om te ontdekken hoe dit in de praktijk eruit ziet!

Klantenservice

De meestgestelde vragen op een rijtje

 • Planten zijn natuurlijke luchtzuiveraars en zorgen voor een hogere luchtvochtigheid. Dit komt het concentratievermogen ten goede. Een groene ruimte kan zo al voor een productiviteitsstijging van 15% zorgen! Ook het aanschaffen van enkele groene planten heeft al effect. De rustige ambiance van planten geeft werknemers namelijk meer ruimte om tot ideeën te komen; een bron van creativiteit dus!
 • Als jouw planten bij je afgeleverd worden, zitten ze in sterk verpakkingsmateriaal en een stevige doos. Op de doos staan ook aanwijzingen voor de bezorgers, zodat zij weten dat ze voorzichtig met het pakket om moeten gaan. Zo is de kans op schade minimaal. Wanneer je een grote bestelling hebt geplaatst leveren wij meestal met onze eigen bezorgdienst. Hetzelfde geldt wanneer je grote planten, bomen en/of hagen hebt besteld. Ook dan komen wij ze zelf aan het gewenste adres afleveren. Zo ben je verzekerd van een onbeschadigd product. Indien het toch misgaat en er wat beschadigd is geraakt, zullen we in overleg tot een oplossing komen.
 • Op factuur betalen behoort tot een van de mogelijkheden! Als je zakelijk bestelt, kun je achteraf betalen met Billink. Deze betaalmethode is uitsluitend voor bedrijven en kan dan ook alleen voltooid worden door het invullen van je KvK nummer ter controle. Met Billink kun je vanuit Nederland én België tot €10.000 een bestelling plaatsen.
 • Het verzorgen van planten na de levering behoort niet tot onze service. Wel kun je tijdens het plaatsen van je bestelling ervoor kiezen om je planten professioneel door ons te laten opmaken. Na de levering kun je voor de verzorging nog terugvallen op onze plantengids, waarin per plant de benodigde verzorging overzichtelijk staat vermeld. Deze vind je hier!

Heb je een grote order of wil je je kantoor laten inrichten door ons?

Wil je planten voor op kantoor of als relatiegeschenk bestellen? Wil je een grote order plaatsen? Of heb je nog vragen over wat je het beste kunt doen? We helpen je graag verder met het realiseren van je wensen! Om je verder te kunnen helpen hebben wij informatie van je nodig, zodat we voor je aan de slag kunnen gaan en de offerte voor je kunnen maken. Vul het onderstaande formulier in, zodat het proces kan beginnen! 

Wat wij jou kunnen bieden

 • Een gratis offerte op vrijblijvende basis
 • Een persoonlijke offerte middels het uploaden van je wensen en verlangen
 • Een persoonlijke styling waarbij wij bij jou op kantoor langskomen om alles naar wens in te richten
 • Keuze uit een ruim assortiment van zo’n 100 soorten hydrocultuur planten die ideaal zijn voor op kantoor
 • Een plantenplan op maat
 • Levering van relatiegeschenken op verschillende adressen
 • Een verzorgingspagina met meer informatie omtrent het verzorgen van je planten
Vraag een offerte aan

Search engine powered by ElasticSuite