Acer palmatum 'Atropurpureum'

Japanse edsoorn
Levertijd: 2-4 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Acer palmatum 'Atropurpureum'
De Acer palmatum 'Atropurpureum' is een zeer bekende Japanse esdoorn met rood blad dat gedurende het jaar donkerder kleurt. Een boom met hoge sierwaarde!
Lees volledige omschrijving

Specificaties

Advies aantal per m2 1
Snoeimaand December, November
Snoeien Ja
Onderhoud Eenvoudig
Minimale bestelhoeveelheid 1
Bloeitijd Juni, Mei
Bloemen Ja
Geschikt voor Solitair (blikvanger)
Bewateren omschrijving

De esdoorn heeft liever iets te weinig water dan te veel. Wanneer er geen regen is, is het verstandig om zelf water te geven om de paar dagen. Wanneer het erg warm is, is dagelijks water nodig. Zet de tuinslang op een lage stand en geef de boom rustig de tijd om het water op te nemen. Dat is voor de Acer palmatum de beste manier.

Standplaats omschrijving

De Acer palmatum 'Atropurpureum' staat het liefst in een licht zure grond en stelt verder weinig eisen aan de bodem. Deze boom staat het liefst op een enigszins beschutte plaats in de zon of halfschaduw.

Standplaats Halfschaduw, Zonnig
Vruchtdragend Ja
Bloemkleur Rood
Bladkleur Paars, Rood
Groeisnelheid Langzaam
Winterhard Goed winterhard
Volgroeide hoogte 400 cm
Bladbehoudend Nee

De tooling die bijdragen aan een gezonde groei

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite