Kamerplant

Aglaonema Cherry Baby

Chinese Evergreen
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Aglaonema Cherry Baby
De Aglaonema 'Cherry Baby' komt van oorsprong uit de Indonesië en Zuidoost-Azië. Het is een plant met een prachtige bladtekening en is makkelijk te verzorgen.
Lees volledige omschrijving
Weinig
Halfschaduw
Schaduw
Luchtzuiverend

Specificaties

Standplaats Halfschaduw, Schaduw
Standplaats omschrijving

Zoals de meeste varens gedijt de Aglaonema op een lichte, maar beschaduwde plaats. Zorg dus voor voldoende licht, maar vermijd direct zonlicht om verbranding van het blad te voorkomen. 

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

De plant heeft niet veel water nodig. In de zomer is het goed de grond lichtvochtig te houden. In de winter mag de echter grond wat uitdrogen, voordat u opnieuw water geeft. Besproei hem echter wel regelmatig. De plant houdt namelijk van een hoge luchtvochtigheid. 

Aanraders van Fleur.nl

    Opmaakpakket kamerplanten Medium.jpg
    € 17,95 € 14,83
    8711969037069-a1l1-web_1.jpg

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite