Kamerplant

Aglaonema Silver Bay in watergevende Rondo zwart

Chinese Evergreen
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 100 cm
Potdiameter 32 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Aglaonema Silver Bay in watergevende Rondo zwart
De Aglaonema in de Rondo pot is eenvoudig te verzorgen. Met zijn mooie bladeren is de Aglaonema ook leuk om cadeau te geven met een persoonlijk kaartje!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 32cm
Weinig
Halfschaduw
Luchtzuiverend

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

Omdat de Aglaonema het gewend is om onder het grote bladerdak van een tropisch regenwoud te leven, is het voor de Aglaonema prima om op een plek met veel schaduw te zetten. Hoe meer zonlicht, hoe sneller de Aglaonema groeit. Geef de plant echter maximaal 3 uur direct zonlicht, want teveel zonlicht kan leiden tot het verbranden van het blad. Zet de plant wel in een ruimte met ramen, want enkel kunstlicht is niet voldoende.

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

Geef de eerste acht tot tien weken water bij de stam van de plant. De wortels van de plant moeten namelijk eerst in het reservoir groeien. Als u meteen via het watergeefsysteem het water toedient, is de kans groot dat de plant het water niet kan bereiken en daardoor dood zal gaan. Na acht tot tien weken kunt u gebruik gaan maken van het watergeefsysteem. Voeg opnieuw water toe wanneer de watermeter twee tot drie dagen op 'min' heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘max’ te worden aangevuld. 

Aanraders van Fleur.nl

    plantenspuit en gieter antraciet_1.png
    8711969003163_a1l1_web.jpg
    € 5,95 € 4,92

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite