Kamerplant

Anthurium rood in vaas Majestic

Flamingoplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 60 cm
Potdiameter 18 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Anthurium rood in vaas Majestic
De vaas Majestic geeft een chique uitstraling aan de rode Anthurium in mos. De Anthurium bloeit het gehele jaar en dus prachtig voor thuis en is zeer onderhoudsvriendelijk. Leuk om cadeau te geven! Maak het helemaal af met een gepersonaliseerd kaartje!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 18cm
Weinig
Halfschaduw
Luchtzuiverend
Met bloemen

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De tropische afkomst van de Anthurium maakt deze plant een liefhebber van een lichte plek. Vermijd echter direct zonlicht om geel blad te voorkomen. Verder is een hoge luchtvochtigheid bevorderend voor een optimale bloei. 

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Anthurium continu licht vochtig. Geef de plant in de zomer zo'n twee keer per week water. In de winter is één keer bewateren voldoende. Vermijd teveel water in verband met wortelrot. Wanneer de plant teveel water krijgt zal deze bruine vlekken en een gele rand in het blad gaan vertonen.

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite