Kamerplant

Anthurium roze in vaas

Flamingoplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 70 cm
Potdiameter 18 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Anthurium roze in vaas
De roze Anthurium staat schitterend in de glazen vaas met mos. Doordat de plant steeds nieuwe bloemen aanmaakt, straalt hij het hele jaar door. Leuk voor thuis of op kantoor, maar ook om cadeau te geven. Maak het nog verrassender met een persoonlijk kaartje!
Lees volledige omschrijving
Pot ø 18cm
Weinig
Halfschaduw
Luchtzuiverend
Met bloemen

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De tropische afkomst van de Anthurium maakt deze plant een liefhebber van een lichte plek. Vermijd echter direct zonlicht om geel blad te voorkomen. Verder is een hoge luchtvochtigheid bevorderend voor een optimale bloei. 

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

Houd de grond van de Anthurium continu licht vochtig. Geef de plant in de zomer zo'n twee keer per week water. In de winter is één keer bewateren voldoende. Vermijd teveel water in verband met wortelrot. Wanneer de plant teveel water krijgt zal deze bruine vlekken en een gele rand in het blad gaan vertonen.

Aanraders van Fleur.nl

    anthurium-voeding-250-ml_f2d546.jpg
    € 5,95 € 4,92

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite