Kamerplant

Anthurium wit in watergevende Rondo zwart

Flaminoplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 100 cm
Potdiameter 32 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Anthurium wit in watergevende Rondo zwart
De Anthurium valt op door de schitterende tropische bloemen die het hele jaar door groeien. De plant is eenvoudig te verzorgen en staat mooi in deze watergevende Rondo pot. 
Lees volledige omschrijving
Pot ø 32cm
Weinig
Halfschaduw
Luchtzuiverend
Met bloemen

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

Vanwege haar tropische afkomst is de Anthurium een echte liefhebber van een lichte plek. Plaats de Anthurium echter niet op een plek met direct zonlicht, want teveel zonlicht kan leiden tot geel blad.

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

Geef de eerste acht tot tien weken water bij de stam van de plant. De wortels van de plant moeten namelijk eerst in het reservoir groeien. Als u meteen via het watergeefsysteem het water toedient, is de kans groot dat de plant het water niet kan bereiken en daardoor dood zal gaan. Na acht tot tien weken kunt u gebruik gaan maken van het watergeefsysteem. Voeg opnieuw water toe wanneer de watermeter twee tot drie dagen op 'min' heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘max’ te worden aangevuld. 

Aanraders van Fleur.nl

    anthurium-voeding-250-ml_f2d546.jpg
    € 5,95 € 4,92

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite