Kamerplant

Araucaria Cunninghamii

Bonsai
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Araucaria Cunninghamii
De Araucaria is een plant die onderdeel is van de oude coniferenfamilie, de Araucariaceae. De plant kent zijn oorsprong in veel gebieden op het zuidelijke halfrond van Australië tot Zuid-Brazilië en Chili.
Lees volledige omschrijving
Weinig
Halfschaduw
Niet giftig voor huisdieren
Op stam

Specificaties

Bewateren omschrijving

Geef de plant pas weer water als de grond weer droog is. De stam van de Auraucaria slaat een gedeelte van het water op en de plant hoeft dus niet veel bewaterd te worden. Zeker in de winter niet. Dan mag de grond ook wat langer droog staan. 

Bewateren Weinig
Standplaats omschrijving

Met betrekking tot de lichtintensiteit is de Araucaria niet veeleisend. Plaats de plant bij voorkeur op enkele meters afstand van het raam. Een te donkere plek zal echter leiden tot een afname van de groei en waterbehoefte van de plant. 

Standplaats Halfschaduw

Aanraders van Fleur.nl

  opmaakpakket20kamerplantenpng
  € 15,95 € 13,18
  8711969037069-a1l1-web1jpg
  groene-planten-voeding-500ml3e2600jpg
  webficus20microcarpa20s-vorm20m20logopng
  v.a. € 57,95 € 53,17

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite