Kamerplant

Archontophoenix Alexandrae

Koningspalm
Levertijd: 2-3 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Archontophoenix Alexandrae
De Archontophoenix Alexandrae is een Australische Koningspalm. Het is een sterke plant die makkelijk te verzorgen is. De palm is te herkennen aan zijn sierlijke vorm en zilveren onderkant op het blad.
Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Pot ø 24cm
Veel
Zonnig
Grote bladeren
Luchtzuiverend
Op stam

Specificaties

Standplaats Zonnig
Standplaats omschrijving

Zet de Archontophoenix Alexandrae op een lichte plek bij een raam, zodat de plant in ieder geval één tot drie uur direct zonlicht krijgt. 

Bewateren Veel
Bewateren omschrijving

Geef de Archontophoenix Alexandrae in de zomer voldoende water om de grond vochtig te houden. Op warme dagen kunt u de plant iedere dag bewateren. In de winter heeft de plant nauwelijks water nodig. Wanneer deze buiten staat, is het goed de grond droog te laten staan. Wanneer de plant binnen staat, kan de grond licht vochtig worden gehouden. Zwarte bladpunten duiden op teveel water en bruin of geel blad is vaak een teken van een tekort aan water. Verder is het in de lente en zomer noodzakelijk de plant ook voeding te geven.

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite