Hydrocultuur

Asparagus Falcatus

Aspergeplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Asparagus Falcatus
De Asparagus is onderdeel van de Aspergefamilie, de Asparagaceae. De Asparagus wordt gezien als een kruising tussen een aspergeplant en een krulvaren.
Lees volledige omschrijving
Weinig
Halfschaduw

Specificaties

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Standplaats omschrijving

De Asparargus groeit van nature onder de beschutting van andere planten en, hoewel de plant redelijk wat licht nodig heeft, is deze dus niet gewend aan direct zonlicht. Zet de plant daarom niet voor een raam op het zuiden en houd er bij andere ramen rekening mee dat de plant tussen één en vier meter van het raam is verwijderd. 

Standplaats Halfschaduw

Aanraders van Fleur.nl

  inzethoes-rondpng
  v.a. € 5,95 € 4,92
  pokonhydrokorrels10l1jpg
  € 5,95 € 4,92
  1aspabp05png
  v.a. € 9,95 € 9,13

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite