Hydrocultuur

Aspidistra Elatior

Slagersplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
 • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
 • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Aspidistra Elatior
De Aspidistra, of wel de Slagersplant, is een ontzettend makkelijke plant en daarmee ideaal als kantoorplant. Hij mag op een plek in halfschaduw tot schaduw staan en verlangt weinig water. Met hydrocultuur wordt de verzorging nog makkelijker!
Lees volledige omschrijving
Weinig
Halfschaduw
Grote bladeren
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De Aspidistra groeit van nature onder de beschutting van andere planten en groeit dus het beste op een schaduwrijke plek. Wel heeft de plant zonlicht nodig, maar vermijd direct zonlicht. Teveel zonlicht zal leiden tot vergeling van het blad. Een plaats voor een raam op het noorden is een ideale plek voor deze plant. 

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Aanraders van Fleur.nl

  inzethoes-rond.png
  v.a. € 5,95 € 4,92
  6HKO816M1_1.png
  € 7,95 € 6,57
  6VVAP6051.png

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite