Kamerplant

Aspidistra Himalaya

Slagersplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Aspidistra Himalaya
De Aspidistra kent zijn oorsprong in de bergachtige gebieden van China, Japan en Taiwan. Zijn naam komt uit het Grieks, waarbij Aspid staat voor 'schild' en Aspidion voor 'schildje'. Dit komt door de vorm van de plant.
Lees volledige omschrijving
Weinig
Halfschaduw
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Bewateren omschrijving

Betreffende de bewatering is de Aspidistra niet veeleisend. Als u de plant ongeveer één keer per week voorziet van water, zal dit voldoende zijn. Laat de grond idealiter licht uitdrogen voordat u de plant opnieuw water geeft. 

Bewateren Weinig
Standplaats omschrijving

De Aspidistra groeit van nature onder de beschutting van andere planten en groeit dus het beste op een schaduwrijke plek. Wel heeft de plant zonlicht nodig, maar vermijd direct zonlicht. Teveel zonlicht zal leiden tot vergeling van het blad. Een plaats voor een raam op het noorden is een ideale plek voor deze plant. 

Standplaats Halfschaduw

Aanraders van Fleur.nl

  opmaakpakket20kamerplantenpng
  € 15,95 € 13,18
  8711969037069-a1l1-web1jpg
  groene-planten-voeding-500ml3e2600jpg
  4drjb2s10png
  € 17,95 € 16,47

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite