Hydrocultuur

Beaucarnea Recurvata

Olifantenpoot
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
 • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
 • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Beaucarnea Recurvata
De Beaucarnea kent zijn oorsprong in Centraal-Amerika en met name in het land Mexico. Hier groeit de plant op in dor woestijnlandschap. Vandaar dat de plant maar weinig water nodig heeft. De plant is vooral bekend vanwege zijn knolvormige stam. Hierdoor lijkt de Beaucarnea op een olifantenpoot.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 28cm
Weinig
Zonnig
Niet giftig voor huisdieren
Op stam

Specificaties

Standplaats Zonnig
Standplaats omschrijving

De Beaucarnea eist veel licht en heeft minimaal vijf uur per dag direct zonlicht nodig. Een ideale plek voor de plant is dan ook direct voor het raam. Weinig licht houdt namelijk de vorming van nieuw blad tegen en vergroot de kans op wortelrot. 

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Aanraders van Fleur.nl

  inzethoes-rond.png
  v.a. € 5,95 € 4,92
  6HKO816M1_1.png
  € 7,95 € 6,57
  6VVAP6051.png

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite