Kamerplant

Beaucarnea Recurvata vertakt

Olifantenpoot
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
 • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
 • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Beaucarnea Recurvata vertakt
De Beaucarnea kent zijn oorsprong in Centraal-Amerika, voornamelijk in Mexico. Hier groeit de plant op in dor woestijnlandschap. Dit is de reden waardoor de plant maar weinig water vraagt. De plant is vooral bekend vanwege zijn knolvormige stam en sliertige blad.
Lees volledige omschrijving
Weinig
Zonnig
Luchtzuiverend
Niet giftig voor huisdieren
Op stam

Specificaties

Standplaats Zonnig
Standplaats omschrijving

De Beaucarnea eist veel licht en heeft minimaal vijf uur per dag direct zonlicht nodig. Een ideale plek voor de plant is dan ook direct voor het raam. Weinig licht houdt namelijk de vorming van nieuw blad tegen en vergroot de kans op wortelrot. 

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

De Beaucarnea slaat veel water op in de knolvormige onderkant van de stam en behoeft dus niet veel water. Geef de plant daarom pas water als de grond al enkele dagen droog aanvoelt. In de winter kan de Beaucarnea zelfs enkele weken zonder bewatering. Vermijd het geven van teveel water, want dit kan wortelrot veroorzaken.

Aanraders van Fleur.nl

  Opmaakpakket kamerplanten Medium.jpg
  € 17,95 € 14,83
  8711969037069-a1l1-web_1.jpg
  get-image-thumbnail (65).jpg
  webyucca20elephantipes20vertakt20l1png
  v.a. € 34,95 € 32,06

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite