Laurier leibomen

Sorteer op
per pagina

3 producten

lei-laurier-caucasica_3e4d90.jpg
240-320 cm
v.a. € 179,95 € 165,09
prunus-lusitanica-lei-laurier_2085ad.jpg
270-300 cm
v.a. € 214,95 € 197,20
prunus-lusitanica-lei-laurier_aa8ff6.jpg
240-270 cm
v.a. € 129,95 € 119,22
Sorteer op
per pagina

3 producten

Groene laurierkers leibomen 

De bekende laurierhaag (Prunus laurocerasus) wordt ook als leiboom gekweekt. Daarvoor is hij uitermate geschikt omdat hij het hele jaar door groen blijft. Daardoor kan je in alle seizoenen van privacy, schaduw en beschutting genieten. De plant komt uit de familie van de rozen (Rosaceae) en groeide oorspronkelijk in Zuidoost-Europa en Klein-Azië. De laurierkers wordt vaak verward met het bekende kruid laurier.

De boom heeft lichtgroene bladeren die wat donkerder kleuren naarmate ze ouder worden. De boom heeft een bruingrijze schors met grote lenticellen. Bomen die gensoeid worden en/of niet genoeg licht ontvangen, bloeien zelden. Als de boom toch bloeit, krijgt hij grote crèmekleurige, roosachtige bloemen met een opvallende geur. 

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw gewenste boom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 45 euro is) bij je thuisbezorgd. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Bij de bomen heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om zelf je fruitboom te planten? Wij bieden ook een aanplantservice aan. Als je gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met alle liefde de boom voor je in de tuin. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Als je voor de aanplantservice kiest, worden de bomen binnen 10 werkdagen geplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Het is aan te raden bij de aanplantservice ook gebruik te maken van het aanplantpakket. We leveren dan boompalen en aanplantgrond mee. Wanneer je gebruik maakt van de aanplantservice en het aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroei garantie.

Search engine powered by ElasticSuite