Laurier leibomen

Sorteer op
per pagina

1 product

lei-laurier-caucasica_3e4d90.jpg
240-340 cm
v.a. € 109,95 € 100,87
Sorteer op
per pagina

1 product

Groene laurier leibomen 

De bekende laurierhaag (Prunus laurocerasus) wordt ook als leiboom gekweekt. Daarvoor is hij uitermate geschikt omdat hij het hele jaar door groen blijft. Daardoor kan je in alle seizoenen van privacy, schaduw en beschutting genieten. De plant komt uit de familie van de rozen (Rosaceae) en groeide oorspronkelijk in Zuidoost-Europa en Klein-Azië. De laurierkers wordt vaak verward met het bekende kruid laurier.

De boom heeft lichtgroene bladeren die wat donkerder kleuren naarmate ze ouder worden. De boom heeft een bruingrijze schors met grote lenticellen. Bomen die gensoeid worden en/of niet genoeg licht ontvangen, bloeien zelden. Als de boom toch bloeit, krijgt hij grote crèmekleurige, roosachtige bloemen met een opvallende geur. Fleur.nl biedt verschillende laurierbomen in leivorm. Zo hebben we de Portugese laurier en de laurierkers, beiden beschikbaar in verschillende maten. 

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw gewenste boom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 50 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Als je bomen bestelt, zijn er verschillende extra's die je kunt toevoegen, zoals een aanplantpakket of aanplantservice. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om zelf je leiboom te planten? Wij bieden ook een aanplantservice aan. Als je gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met alle liefde de boom voor je in de tuin. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Als je voor de aanplantservice kiest, worden de bomen binnen 10 werkdagen geplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Het is aan te raden bij de aanplantservice ook gebruik te maken van het aanplantpakket. We leveren dan boompalen en aanplantgrond mee. Wanneer je gebruik maakt van de aanplantservice en het aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

Search engine powered by ElasticSuite