Berkenbomen

Sorteer op
per pagina

5 producten

betula-utilis-jacquemontii_e57486.jpg
Betula Utilis Jacquemontii
Witte Himalayaberk
200-500 cm
v.a. € 99,95 € 91,70
betula-pendula-500cm_44196e.jpg
400-600 cm
v.a. € 104,95 € 96,28
rode-berk_fb8fd0.jpg
200-300 cm
€ 149,95 € 137,57
betula-albosinensis-fascination_a8bf15.jpg
200-500 cm
v.a. € 219,95 € 201,79
betula-nigra_a5c4df.jpg
Betula Nigra
Zwarte berk
300-500 cm
v.a. € 219,95 € 201,79
Sorteer op
per pagina

5 producten

Berkenboom in je tuin?

Bomen die erg geschikte zijn voor het Nederlandse klimaat vanwege hun winterhardheid, zijn berkenbomen (Betula soorten). De bomen groeien hard en zijn dus vooral geschikt voor middelgrote en grote tuinen. Er zijn veel soorten Berkenbomen te krijgen. De Chinese berkenboom wordt getypeerd door de wit-oranjerode bast die afbladdert. In het voorjaar heeft de boom goudgele katjes en krijgt hij heldergroene, hart- of eivormige bladeren. In de herfst wordt hij goudgeel. Als je op zoek bent naar een wat uniekere berk, is de zwarte berk een echte aanrader! Deze boom heeft een schitterende witte bast die afbladdert, waardoor er prachtige kleurcombinaties ontstaan. De twijgen van deze berkensoort vallen op doordat ze een roodbruine kleur hebben.

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw berkenboom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 50 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Als je bomen bestelt, zijn er verschillende extra's die je kunt toevoegen, zoals een aanplantpakket of aanplantservice. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je boom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de boom voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

 

Wanneer kan ik mijn boom planten? 

Alle bomen kunnen het hele jaar door aangeschaft en geplant worden. Het is alleen niet mogelijk om bomen te planten als er kans is op vorst, omdat de bodem dan te hard is.

Search engine powered by ElasticSuite