Berkenbomen

Sorteer op
per pagina

5 producten

betula-utilis-jacquemontii_e57486.jpg
Betula Utilis Jacquemontii
Witte Himalayaberk
200-500 cm
v.a. € 109,95 € 100,87
betula-pendula-500cm_44196e.jpg
200-600 cm
v.a. € 109,95 € 100,87
rode-berk_fb8fd0.jpg
€ 149,95 € 137,57
betula-albosinensis-fascination_a8bf15.jpg
200-500 cm
v.a. € 129,95 € 119,22
betula-nigra_a5c4df.jpg
Betula Nigra
Zwarte berk
300-500 cm
v.a. € 219,95 € 201,79
Sorteer op
per pagina

5 producten

Berkenboom in je tuin?

Bomen die erg geschikte zijn voor het Nederlandse klimaat vanwege hun winterhardheid, zijn berkenbomen (Betula soorten). De bomen groeien hard en zijn dus vooral geschikt voor middelgrote en grote tuinen. Er zijn veel soorten Berkenbomen te krijgen. De Chinese berkenboom wordt getypeerd door de wit-oranjerode bast die afbladdert. In het voorjaar heeft de boom goudgele katjes en krijgt hij heldergroene, hart- of eivormige bladeren. In de herfst wordt hij goudgeel. De treurberk is uitzonderlijk sterk en groeit als een fontein met takken die wat naar beneden staan. Als je op zoek bent naar een wat uniekere berk, is de zwarte berk een echte aanrader! Deze boom heeft een schitterende witte bast die afbladdert, waardoor er prachtige kleurcombinaties ontstaan. De twijgen van deze berkensoort vallen op doordat ze een roodbruine kleur hebben.

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Je kunt je boom eenvoudig bestellen bij Fleur.nl. Deze wordt vervolgens persoonlijk door onze eigen kweker bij je thuisbezorgd (gratis verzending vanaf 45 euro). De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen en je hoeft zelfs niet thuis te zijn! Als je bomen bestelt, heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je boom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Met de aanplantservice planten wij met alle liefde de boom voor je. Het kan een groot voordeel zijn omdat wij je een hoop werk uit handen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak.

 

Wanneer kan ik mijn boom planten? 

Alle bomen kunnen het hele jaar door aangeschaft en geplant worden. Het is alleen niet mogelijk om bomen te planten als er kans is op vorst, omdat de bodem dan te hard is.

Search engine powered by ElasticSuite