Lindebomen

Sorteer op
per pagina

3 producten

tilia-cordata-greenspire_dae4f9.jpg
Tilia Cordata
Winterlinde
200-600 cm
v.a. € 119,95 € 110,05
tilia-europaea-euchlora_f326db.jpg
200-600 cm
v.a. € 159,95 € 146,74
tilia-europaea-pallida_6d769a.jpg
200-700 cm
v.a. € 124,95 € 114,63
Sorteer op
per pagina

3 producten

Lindebomen

Lindebomen zijn erg populair in Nederland vanwege de heerlijk geurende, witgele bloemen. De boom is sterk vertakt en heeft veel bladeren, waardoor hij veel schaduw biedt in de zomer. De bladeren zijn hartvormig en kleuren meestal geel in de herfst.

Er zijn veel verschillende varianten verkrijgbaar, de bekendste daarvan is de koningslinde. Deze boom is erg geschikt als leiboom en gewone boom. De winterlinde is buitengewoon winterhard. Voor kleinere tuinen is de bollinde het meest geschikt. Dit is een variant van de winterlinde met kleiner blad. Een vrij onbekende aanwinst voor de tuin is de krimlinde. Deze heeft glanzend blad en geelgroene twijgen in de winter. Net iets anders is de zilverlinde. Het blad van deze soort is zilvergrijs aan de onderkant, net als de takken, en de boom heeft hangende bloemen, wat hem een bijzondere uitstraling geeft. De meest bijzondere soort is de gewimperde linde. De bladeren die tevoorschijn komen zijn prachtig oranje en kleuren later heldergroen. Het is een laatbloeier die in de nazomer gele tuilen met een heerlijke geur produceert. 

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Je kunt je boom eenvoudig bestellen bij Fleur.nl. Deze wordt vervolgens persoonlijk door onze eigen kweker bij je thuisbezorgd (gratis verzending vanaf 45 euro). De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen en je hoeft zelfs niet thuis te zijn! Als je bomen bestelt, heb je de optie om een aanplantpakket of aanplantservice toe te voegen. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je boom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Met de aanplantservice planten wij met alle liefde de boom voor je. Het kan een groot voordeel zijn omdat wij je een hoop werk uit handen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak.

 

Wanneer kan ik mijn boom planten? 

Alle bomen kunnen het hele jaar door aangeschaft en geplant worden. Het is alleen niet mogelijk om bomen te planten als er kans is op vorst, omdat de bodem dan te hard is.

Search engine powered by ElasticSuite