Lindebomen

Sorteer op
per pagina

3 producten

tilia-cordata-greenspire_dae4f9.jpg
Tilia Cordata
Winterlinde
200-600 cm
v.a. € 129,95 € 119,22
tilia-europaea-euchlora_f326db.jpg
200-600 cm
v.a. € 159,95 € 146,74
tilia-europaea-pallida_6d769a.jpg
200-700 cm
v.a. € 129,95 € 119,22
Sorteer op
per pagina

3 producten

Je lindeboom bestellen bij Fleur.nl

Lindebomen zijn erg populair in Nederland vanwege de heerlijk geurende, witgele bloemen. De boom is sterk vertakt en heeft veel bladeren, waardoor hij veel schaduw biedt in de zomer. De bladeren zijn hartvormig en kleuren meestal geel in de herfst.

Er zijn veel verschillende varianten verkrijgbaar; de bekendste daarvan is de koningslinde. Deze boom is erg geschikt als leiboom en gewone boom. De winterlinde is buitengewoon winterhard. Een vrij onbekende aanwinst voor de tuin is de krimlinde. Deze heeft glanzend blad en geelgroene twijgen in de winter. Net iets anders is de zilverlinde. Het blad van deze soort is zilvergrijs aan de onderkant, net als de takken, en de boom heeft hangende bloemen, wat hem een bijzondere uitstraling geeft. 

 

Bomen gratis thuisbezorgd

Bij Fleur.nl kies je jouw lindeboom uit. Deze wordt vervolgens gratis (wanneer de bestelling boven de 50 euro is) bij je thuisbezorgd. Dit tarief geldt niet voor de Waddeneilanden. Voor levering op de Waddeneilanden zijn extra transportkosten van toepassing. Alle bomen worden door onze eigen kweker bij jou bezorgd. De levering vindt plaats binnen 5-10 werkdagen. Mocht je niet thuis zijn, dan is dat geen enkel probleem. Als je bomen bestelt, zijn er verschillende extra's die je kunt toevoegen, zoals een aanplantpakket of aanplantservice. 

 

Aanplantservice en aanplantpakketten

Zie je het niet zitten om je boom zelf te planten? Fleur.nl biedt ook een aanplantservice aan. Als u gebruik maakt van de aanplantservice, planten wij met liefde de boom voor je. Het voordeel is dat we je daarmee een berg werk uit handen kunnen nemen. Wanneer je bij de aanplantservice gebruik wilt maken van het aanplantpakket met boompalen en aanplantgrond, vink dan ook het aanplantpakket aan. Dit is zeker aan te raden, want wanneer je gebruik maakt van onze aanplantservice in combinatie met dit aanplantpakket, krijg je standaard een half jaar aangroeigarantie. Bomen met aanplantservice worden binnen 10 werkdagen bezorgd en aangeplant. Hiervoor maken we samen een afspraak. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag!

 

Wanneer kan ik mijn boom planten? 

Alle bomen kunnen het hele jaar door aangeschaft en geplant worden. Het is alleen niet mogelijk om bomen te planten als er kans is op vorst, omdat de bodem dan te hard is.

Search engine powered by ElasticSuite