Kamerplant

Citrus Lemon

Citroenboom
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Citrus Lemon
Haal de Mediterrane sfeer in huis met de citroenboom! De citroenboom heeft meerdere vruchten aan zijn takken hangen en staat graag op een lichte plek.
Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Weinig
Zonnig
Met bloemen
Niet giftig voor huisdieren
Op stam

Specificaties

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

De Citrus Lemon is gewend aan droge periodes die afgewisseld worden met periodes van regen. Houd de grond daarom licht vochtig. Geef de plant dan ook niet teveel water en laat de grond licht uitdrogen voordat je weer een nieuwe slok water geeft. In de winter heeft de boom minder water nodig en is eens per maand over het algemeen voldoende.

Standplaats omschrijving

Zet de Citrus Lemon op een plek met zo veel mogelijk direct zonlicht. Onder warme omstandigheden met veel licht gedijt de plant namelijk optimaal en zullen de vruchten een goede kwaliteit hebben. Een standplaats dichtbij een raam op het zuiden is daarom een ideale plek. Zorg dat de plant minimaal vijf uur direct zonlicht ontvangt. In de zomer kan de plant ook buiten staan.

Standplaats Zonnig

Aanraders van Fleur.nl

  opmaakpakket20kamerplantenpng
  € 15,95 € 13,18
  8711969037069-a1l1-web1jpg
  mediterrane-planten-voeding-500-ml-low4ed0d3jpg
  sinaasappelboomopstamllogowebpng
  v.a. € 29,95 € 27,48

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite