Hydrocultuur

Calathea Rufibarba

Pauwenplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 90 cm
Potdiameter 18 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
Calathea Rufibarba
Opvallend aan de Calathea zijn de mooie gestreepte bladeren, die zich 's nachts sluiten en overdag weer openen als reactie op zonlicht. Met de Calathea haal je een prachtig stukje natuur in je woonkamer.  De plant op hydrocultuur geef je water met een watermeter.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 18cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Grote bladeren
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Bewateren omschrijving

Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Bewateren Gemiddeld
Standplaats omschrijving

De Calathea is van nature gewend aan een schaduwrijke plek en heeft dus niet veel licht nodig. Vermijd direct zonlicht en plaats de plant dus wat verder van het raam verwijderd om bruine bladranden te voorkomen. Ook is het aan te raden de plant niet te dicht bij de verwarming te zetten en zoveel mogelijk tocht te voorkomen.

Standplaats Halfschaduw

Aanraders van Fleur.nl

  inzethoes-rondpng
  v.a. € 5,95 € 4,92
  pokonhydrokorrels10l1jpg
  € 5,95 € 4,92
  aglaonema20freedman-lpng
  v.a. € 26,95 € 24,72

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite