Kamerplant

Calathea Warscewiczii

Pauwenplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 90 cm
Potdiameter 27 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Calathea Warscewiczii
De Calathea Warcewiczii heeft zijdezachte bladeren die als satijn aanvoelen. De Calathea staat bekend om zijn bewegende bladeren die sluiten en openen als reactie op licht.
Lees volledige omschrijving
Pot ø 27cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Grote bladeren
Luchtzuiverend
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De Calathea is van nature gewend aan een schaduwrijke plek en heeft dus niet veel licht nodig. Vermijd direct zonlicht en plaats de plant dus wat verder van het raam verwijderd om bruine bladranden te voorkomen. Ook is het aan te raden de plant niet te dicht bij de verwarming te zetten en zoveel mogelijk tocht te voorkomen.

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

De Calathea is oorspronkelijk gewend aan de vochtige omgeving van het regenwoud en eist daarom relatief veel water. Houd de grond van de plant dus altijd licht vochtig. Geef de plant in de zomer zo'n tweemaal per week water en in de winter maximaal één keer per week. Voorkom dat de plant in een laagje water komt te staan, want dit kan leiden tot wortelrot. 

Aanraders van Fleur.nl

    Opmaakpakket kamerplanten Medium.jpg
    € 17,95 € 14,83
    8711969037069-a1l1-web_1.jpg

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite