Kamerplant

Ceropegia Woodii 'String of Hearts'

Chinees Lantaarnplantje
Levertijd: 1-2 werkdagen
Hoogte (incl. pot) 40 cm
Potdiameter 14 cm
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
  • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
  • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Ceropegia Woodii 'String of Hearts'
De Ceropegia Woodii 'String of Hearts' biedt een rustgevende uitstraling aan je interieur. Geef 'm een plekje met veel licht, maar geen direct zonlicht. Een aanwinst voor je huiskamer!
Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Pot ø 14cm
Weinig
Halfschaduw
Group 2 Created with Sketch.
Hangplanten
Met bloemen

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De 'String of Hearts' groeit het beste op een plek met veel licht, al kan een plek met teveel direct zonlicht niet goed zijn voor de plant. Kies bij voorkeur een plek in de halfschaduw. Doordat de plant naar het zonlicht toegroeit, is het goed om deze hangplant af en toe te draaien zodat alle kanten van de plant de kans krijgen om goed vol te groeien.

Bewateren Weinig
Bewateren omschrijving

Doordat deze Ceropegia een soort vetplant is, kan je met de verzorging weinig verkeerd doen. De plant neemt veel water op en bewaart dat in de wortels, waardoor hij langere periodes zonder veel bewatering kan. In de winter hoef je bijvoorbeeld enkel om de 3 weken een scheutje water te geven. In de warmere periodes mag dat wat vaker, één keer per week een beetje water is dan voldoende. Water geven hoeft ook alleen maar als de grond rondom de plant helemaal droog is.

Aanraders van Fleur.nl

    Opmaakpakket kamerplanten Medium.jpg
    € 17,95 € 14,83
    8711969037069-a1l1-web_1.jpg
    Web_Begonia Maculata.png
    v.a. € 11,95 € 10,96

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite