Hydrocultuur

Chamaedorea Elegans

Mexicaanse bergpalm
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
Chamaedorea Elegans
De Chamaedorea is een mooie palm met heldergroen blad. De palm is ideaal voor op kantoren en kan in de halfschaduw staan. Bij hydrocultuur planten hoef je minder vaak water te geven van gewone kamerplanten.
Lees volledige omschrijving
Gemiddeld
Halfschaduw
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Standplaats omschrijving

De Chamaedorea ontvangt graag veel licht, maar zorg ervoor dat de plant geen direct zonlicht ontvangt. Een plek dichtbij een raam op het noorden is ideaal voor de Chameadorea. Het lichter of geler worden van het blad betekent dat de plant teveel licht ontvangt. Het ontbreken van de vorming van nieuw blad duidt op een tekort aan licht.

Standplaats Halfschaduw

Aanraders van Fleur.nl

    inzethoes-rondpng
    v.a. € 5,95 € 4,92
    pokonhydrokorrels10l1jpg
    € 5,95 € 4,92

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite