Hydrocultuur

Chlorophytum Lemon

Graslelie
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
Chlorophytum Lemon
Chlorophytum Comosum Lemon op hydrocultuur is een leuke sfeervolle plant. Het is een vrij sterke plant en kan tegen een stootje. Met de watermeter erbij is verzorging van de Chlorophytum al helemaal makkelijk.
Lees volledige omschrijving
Gemiddeld
Halfschaduw
Niet giftig voor huisdieren

Specificaties

Bewateren omschrijving

Geef de plant opnieuw water wanneer de watermeter gedurende 4 dagen op ‘minimaal’ heeft gestaan. Het waterpeil dient dan tot het streepje ‘optimaal’ te worden aangevuld.

Bewateren Gemiddeld
Standplaats omschrijving

Zet de Chlorophytum een lichte plek, maar vermijd de volle zon. Bij teveel licht kunnen de bladeren verkleuren en verdorren, bij te weinig licht zal het wit van het blad verdwijnen. De plant kan redelijk tegen de kou, maar de gedijt het best in een omgeving op kamertemperatuur.

Standplaats Halfschaduw

De tooling die bijdragen aan een gezonde groei

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite