Kamerplant

Clusia Rosea Princess

Varkensplant
Levertijd: 1-2 werkdagen
Opmaakservice
Laat je plant en pot professioneel door ons opmaken met hydrokorrels en grond. De combinatie wordt kant en klaar bezorgd!
+
+
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 Kiyoh
 • Zorgvuldig verpakt in stevig materiaal
 • Ruim assortiment, duurzame kwalitatieve planten
Clusia Rosea Princess
De Clusia is een makkelijke kamerplant. De plant is vooral bekend en populair door zijn luchtzuiverende werking en zijn stevige bladeren waarin je kunt graveren met je nagel. 
Lees volledige omschrijving
Pot ø 35cm
Gemiddeld
Halfschaduw
Luchtzuiverend

Specificaties

Standplaats Halfschaduw
Standplaats omschrijving

De Clusia houd van een verlichte plek, zonder direct zonlicht. Als de plant teveel licht ontvangt, zal dit bruine en gele vlekken veroorzaken op het blad. Zet in dit geval de plant wat verder van het raam. Wanneer de plant te donker staat, is de kans groot dat er weinig nieuw blad zal verschijnen in de lente. Plaats de plant dan wat dichter bij het raam.

Bewateren Gemiddeld
Bewateren omschrijving

Houd de Clusia in de lente en zomer licht vochtig. In de herfst en wintermaanden mag de grond licht uitdrogen voordat de plant weer een nieuwe slok water krijgt. Voorkom dat er een laagje water onderin de pot komt te staan, want dit kan wortelrot veroorzaken. 

Aanraders van Fleur.nl

  Opmaakpakket kamerplanten Medium.jpg
  € 17,95 € 14,83
  8711969037069-a1l1-web_1.jpg
  get-image-thumbnail (65).jpg

Met aandacht verpakt

Onze kamer- en tuinplanten komen elke ochtend direct van de kweker binnen. Verser kan niet! Zodra de planten bij ons binnen zijn, vindt er altijd een kwaliteitscontrole en strenge keuring plaats. De planten worden daarna (in de meeste gevallen) diezelfde dag nog verstuurd om de beste kwaliteit te behouden.

Met aandacht verpakt

Search engine powered by ElasticSuite